Gulrotfries med parmesan

Gjør en vri på den klassiske pommes frites og prøv våre knasende gulrotfries toppet med rik parmesan! Disse ovnsbakte delikatessene er ikke bare sunnere, men også utrolig smakfulle med en perfekt kombinasjon av søte gulrøtter og salt parmesan. En ideell snack for alle som søker et sunnere alternativ, eller en kreativ siderett som vil imponere.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 gulrøtter
  • 1 ss solsikkeolje
  • 4 ss parmesan
  • 1 ss maisstivelse (maizena)
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader, over og undervarme, eller bruk airfryer på 200 grader.
  2. Skrell og kutt gulrot i staver på 1x1 cm.
  3. Vend stavene i oljen.
  4. Bland revet parmesan, maisenna, og krydder sammen.
  5. Vend stavene i blandingen og ha dem over i en ildfast form.
  6. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter eller i en airfryer i 15 minutter
Serveres med den dippen du liker. Om du ønsker dem ekstra sterke så kan du ha i mer krydder
Del på Facebook